Kontact

Wil je iets vragen, wil je een fotosessie plannen en of heb je iets te delen?

Ik hoor je graag! Het makkelijkst is als je mij een bericht stuurt. Daarvoor kun je het hieronder staande contactformulier gebruiken.

Noord-Holland is mijn woonplek, dichtbij de prachtige bossen, duinen en zee van Bergen, Schoorl en Egmond, daar waar ik mooie plekjes weet voor een fotosessie. Ik sta open om elders, waar jij een speciale plek hebt en waar jij vast gelegd wilt worden, te komen.
Heb jij een andere wens dan wat hierboven beschreven staat? Geef mij, in jouw bericht een toelichting waarom je wilt wat je wilt, dan kan ik kijken of daar een samenwerking in zit.
Wie weet tot dan!

 

Mijn innige dank aan de mensen welke ik gefotografeerd heb en een plek op mijn website heb mogen geven. Dankjewel voor jullie kracht en kwetsbaarheid. Mede dankzij jullie is de site zo mooi!
Mijn dank aan Marjolein Moens, Judith in den Bosch en Rob Berbee, met wie ik mag spelen en ontdekken. Met toestemming van deze drie genoemde fotografen zijn er, ter inspiratie van alle drie één foto geplaatst welke in samenspel is ontstaan.
En mijn dank aan Mathilda van Ameijde, zij heeft mij geïnspireerd in het maken van mijn eigen website. 
We zijn in wezen niets meer dan een opeenvolging van gemaakte keuzes.

 

Ik draag de geweldige organisatie ‘Treesisters’ een warm hart toe, daarom kies ik ervoor om een gedeelte van jullie investering te doneren aan hen.
Op hun website is te ontdekken hoe zij zich inzetten voor de bebossing en waar een gedeelte van jouw investering naartoe gaat.

Privacy: Jouw naam, beeld en gegevens bewaar ik vertrouwelijk tenzij we anders hebben afgesproken.

Aparla Femme is ontstaan vanuit Moira van Damme, intuïtief, spelend fotografe en naaktmodel.

KvK: 74749153

 

 

 

 

© Moira van Damme