Vrouwenhart

Het Naakte woud

Natuurlijk vrouwelijke schoonheid

 

Iedere ziel vertelt een verhaal welke door het lichaam spreekt

Tijdens deze fotosessie reis ik een stukje mee met jou, mee in het verhaal van jouw lijf, jouw natuurlijkheid en jouw expressie. Samen gaan we op zoek naar wat er in jou leeft. Hierbij leg ik jouw proces vast, wat jij in jezelf tegenkomt en wilt blootleggen. Je rauwheid, je ongemak, jouw openbaring, je traan of lach en je levenslust. Dit is niet te verwarren met het creëren van seksueel getinte beelden.
We vieren jou!
Wat kun je verwachten?

Voorafgaand is er een kennismakingsgesprek waaruit zal blijken of we samen willen werken. In overeenstemming kiezen we een locatie, datum en tijd. Op de afgesproken plek wandelen we de natuur in. Tijdens de fotosessie zelf nodig ik je uit om aanwezig te blijven in jouw lijf en jouw proces. Voor deze unieke beleving nemen we twee a drie uur de tijd. Het gaat er vooral om dat jij je veilig, welkom en gezien voelt om jouw reis te maken.

Jouw investering

€ 330,- incl. btw

Klik hier om sfeer te proeven.

Website & Social Media fotografie

 

Bouwen in samenspel

Tijdens deze fotosessie gaan we samen op zoek naar de sfeer van jouw onderneming.
Welke sfeer wil jij uitstralen met jouw onderneming?

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand is er een kennismakingsgesprek waaruit zal blijken of we samen willen werken. De fotosessie kan plaatsvinden op jouw werk, bij jou thuis of in de natuur. Met deze foto’s kun jij jouw onderneming kleur geven.

Jouw investering

€ 500,- excl. btw

 

Compleet Websitepakket

 

Met Mathilda van Ameijde van ‘Durf te Stromen ben ik in samenwerking. Samen bieden wij complete websitepakketten aan. Mathilda richt zich op het maken van jouw website en ik, je raadt het al, verzorg samen met jou de foto’s. 

 

Jouw investeringskosten zijn afhankelijk van welk websitepakket je bij ons afneemt.

 

Klik hier om een sfeerimpressie te proeven bij ‘Websitefotografie’.

 

Muurkunst

 

Sier jouw ruimte

Muurkunst bestaat uit natuurfoto’s en fine art.
Deze afbeeldingen bied ik aan. Klik hier om sfeer te proeven bij   ‘Muurkunst’ op deze website.
Ook op mijn Instagram en facebook pagina’s plaats ik geregeld nieuw   werk, waaruit eveneens gekozen kan worden. Onderaan iedere pagina   zijn icoontjes te vinden welke gelinkt zijn aan mijn social media   platforms.

 

Jouw investeringskosten zijn afhankelijk van wat je wilt aan formaat en   afdrukmateriaal.
De prijzen liggen tussen de € 75,- en € 250,-

Momenteel heb ik deze vier ‘Flamousen’ in smaakvolle baklijstjes met   intieme verlichting klaar liggen om aan jouw muur te hangen. Per stuk   zijn ze € 125,- in een oplage van vijf.

 

 

Neem gerust kontact op voor vragen.

 

 

 

© Moira van Damme